Projecte “penfriends” en tercer curs

13 Oct

Un idioma que no s’exercita no creix. I un idioma que no creix i no s’utilitza és com una planta que deixa de regar-se. En el nostre col·legi ens esforcem molt perquè els alumnes tinguen un bon nivell d’anglés de la manera més eficient i divertida al mateix temps.

Pero… des del departament d’anglés portavem temps donant-li voltes a com demostrar als nostres xiquets que el seu esforç per a aprendre anglés servix per a algo des del principi. Vam pensar que una bona idea seria la de dur a terme un projecte de “penfriends” o amics per correspondència amb un col·legi d’un altre país que no fóra de parla anglesa però l’estigueren estudiant com a llengua estrangera, igual que nosaltres.

En principi, i donat que és la primera vegada que duem a terme este projecte, vam decidir que seria una bona idea provar només en el curs de tercer, amb vista a ampliar-ho, de cara a pròxims anys, en altres cursos.

Des del nostre col·legi, i gràcies a la pàgina http://www.epals.com, vam tindre l’oportunitat de contactar amb l’escola “número 4” de la localitat de Buturlinovka, a Russia. Els seus alumnes i els nostres buscaven Pen Pals (amics per correspondència) i ens vam posar mà a l’obra.

La primera cosa que vam fer va ser parlar als nostres alumnes del projecte. De seguida es van entusiasmar amb això i els van sorgir milers de preguntes que volien fer als nostres nous penfriends, encara sense conéixer-los. La seua emoció no va deixar de créixer quan els vam ensenayar fotos de la localitat de Buturlinovka, del seu col·legi i van veure plasmat sobre un mapa d’Europa la ubicació real de la localitat amb la qual durem a terme este projecte…

 

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: